пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

 

☢️ 26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоактивного пилу. Вітер поніс на північний захід небезпечні радіоактивні ізотопи, які осідали на землю, проникали у воду.
☢️ Сьогодні відбулася година спілкування
"Чорна біль Чорнобиля на серці України". Учні вчилися виготовляти елементарні засоби захисту та одягати протигаз.









четвер, 25 квітня 2024 р.

 Сьогодні наша команда Дружини юних рятувальників - пожежних "Горислава" брала участь у змаганнях серед команд дружин юних рятувальників - пожежних закладів загальної середньої освіти Кременчуцького району та посіла почесне ІІІ місце.

🥉
Щиро вітаємо наших переможців!


















вівторок, 16 квітня 2024 р.

 Сьогодні відбулася чергова зустіч з нашим земляком, військовим, випускником нашої гімназії, який зараз боронить нашу Україну!

🇺🇦
Школярі не змогли відпустити гостя з порожніми руками і приготували для нього та його побратимів вітамінні набори, обереги та малюнки.
Дорогі наші захисники!
Дякуємо за спокійний сон і мирне небо,за мужність, за те, що Ви є! Велика шана Вам! Молимось і просимо Бога, щоб оберігав Вас.
Ви захищаєте Україну і нас, і Ви наші Герої! Повертайтеся всі живими і неушкодженими .
Рідні і вся Україна чекає на Вас з перемогою!








понеділок, 15 квітня 2024 р.

 В рамках програми #Пліч_о_пліч сьогодні здобувачі освіти виконували класичну силову вправу підтягування на перекладині, яка існує не одне покоління.




четвер, 11 квітня 2024 р.

 В рамках програми #Пліч_о_пліч в гімназії пройшли змагання з човникового бігу 4*9.

Човниковий біг - вид бігу, особливістю якого є проходження короткій дистанції в одному і зворотному напрямку кілька разів на максимальній швидкості.




четвер, 4 квітня 2024 р.

 Для формування математичної зацікавленості в Гориславській гімназії проходив Тиждень математики, де учні проявляли свою креативність (випускали стінгазети), логічне мислення (розв’язували кросворди, ребуси, цікаві задачі), ознайомилися зі Світом Чисел (як реальних, так і уявних).

Провели змагання на кращого знавця таблиці множення, конкурс швидкої лічби.
Обговорили вислови відомих математиків про логічність та необхідність математики як науки.
Як говорив великий вчений Ломоносов: «Математику вже тому вчити потрібно, що вона розум до ладу приводить». Тож вивчайте математику: вона тренує наше мислення!

















  Протокол звітування в.о. директора Гориславської гімназії Піщанської сільської ради перед педагогічним колективом та громадськістю ...