субота, 15 червня 2024 р.

 

🌷🌷🌷Дорогі наші випускники!🌷🌷🌷
Сьогодні в нашій гімназії особливий день, коли ви святкуєте свій випуск. Цей день наповнений радістю, гордістю і незабутніми спогадами про ваші шкільні роки. Ви зробили величезний крок у своєму житті, і ми віримо, що кожен з вас здатен на великі справи. Пам’ятайте, що у вас завжди є рідні серцю люди, готові підтримати вас у будь-який момент. Бажаємо вам безмежної впевненості у собі, натхнення до нових звершень і тільки найкращих життєвих шляхів!
Мирного неба вам, наші діти ❤️❤️❤️








пʼятниця, 7 червня 2024 р.

 Сьогодні наші учні провели ще один чудовий день дозвілля.

Малювали малюнки "Щасливе дитинство", виготовили композицію "Здрастуй, літо!"та зробили веселого метелика, а також поласували смаколиками біля школи.








четвер, 6 червня 2024 р.

 За вікнами вже літо, а значить - канікули, але наші учні продовжують цікаво та активно проводити час з користю:

- побували на екскурсії в бібліотеці с. Гориславці;
- відвідали Устимівський дендропарк;
- зробили подарунки для матусь.












середа, 5 червня 2024 р.

 Вчора у нашій гімназії відбулося квест - свято для учнів 4 класу під назвою: "Прощавай, початкова школо!"

🎬Як одна прекрасна мить, пролетіли чотири роки навчання в початковій школі.
🎬Початкова школа - це перша сходинка до шкільного життя учнів. Чотири роки - і вони вже не молодші школярі, а самостійні люди.
🎬Наші діти навчилися пізнавати нове, працювати в одному колективі, бути дружніми і допитливими.
🎬Нехай це свято залишиться яскравими спогадами та враженнями у їхніх серцях!
Дорогі наші випускники початкової школи! Вітаємо вас, з першим шкільним випускним! Ви завершили перший етап свого навчання - початкову школу, і перед вами відкривається нова шкільна стежина. Бажаємо вам впевнено крокувати назустріч успіху, назустріч новим цікавим предметам. Нехай попереду чекає вас захоплююче навчання. Нехай вам, любі діти, вдається все, і навіть більше!










вівторок, 4 червня 2024 р.

 Сьогодні в нашому садочку пройшов випускний ранок. Прекрасне свято музики і пісень, любові, надій та сподівань .Ця подія є радісною і сумною одночасно. Позаду залишилися незвіданий світ пізнання та тисячі великих і малих подій, з яких було зіткане життя у дитячому садку. Попереду наших діток чекає самостійне життя, багато незвіданого, цікавого та неймовірного. Щиро бажаємо нашим любим випускникам добре вчитися, бути здоровими, активними та впевнено йти по дорозі життя під мирним небом, в країні без війни!

https://www.facebook.com/100017859213441/videos/871224391782469/

 Сьогодні, 4 червня, в День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України учні нашого закладу долучилися до акції «Голоси дітей», яка проводиться з ініціативи першої леді Олени Зеленської. Під час меморіального заходу на гілках дерев розмістили маленькі дзвіночки — як символ вкраденого війною життя малечі.

Нехай цей день стане нагадуванням для всіх нас про те, як важливо боротися за мир і робити все можливе, щоб захистити наших дітей і забезпечити їм щасливе майбутнє.






  Протокол звітування в.о. директора Гориславської гімназії Піщанської сільської ради перед педагогічним колективом та громадськістю ...