суботу, 13 травня 2017 р.

м. Запоріжжя

    07 травня 2017 року учні 5 класу Гориславського НВК їздили на екскурсію до м. Запоріжжя, де відвідали острів Хортиця та побачили Запорізьку Січ. Діти ознайомилися з побутом та основними промислами козаків, побачили курені кошового отамана та простих козаків. Побачили «Пушкарню» - де козаки зберігали свою зброю та тримали полонених. Побували в музеї  бойової слави, де мали змогу побачити експонати часів Запорозької Січі.
    Незабутніми враженнями залишилось в пам’яті дітей Козацьке шоу, де діти мали змогу побачити навички та вміння козаків верхової їзди, шоу з батогами та шаблями, а також самі спробували свої сили у вмінні їзди верхи та стрільби з арбалету. Наприкінці дітей пригостили смачною козацькою пшоняною кашею.
    Далі екскурсія продовжилася містом Запоріжжя, де діти мали змогу побачити головну набережну міста, історичні пам’ятки архітектури та отримати незабутні враження від побаченого.

    Згадка про екскурсію залишиться в пам’яті дітей надовго!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...