понеділок, 27 травня 2019 р.

Відкриття табору "Сонечко"

27 травня  в Гориславському НВК розпочав роботу пришкільний табір

«Сонечко».

         В цьому році у пришкільному таборі «Сонечко» відпочиватиме 25 дітей. Діти з нетерпінням чекали відкриття табору, і от нарешті після клопітких буднів воно настало. Літні канікули дітей після напруженої розумової праці не можна уявити без активного відпочинку. Саме в   пришкільному таборі на школярів чекатимуть спортивні змагання, творчі конкурси, екскурсії.

Перший день в літньому пришкільному таборі «Сонечко» пройшов весело, цікаво та змістовно.  Вихованці табору ознайомилися із планом роботи табору, інструктажем з правил техніки безпеки в таборі і поза його межами; створювали газету очікування «Чого я чекаю від табору», відпочивали на свіжому повітрі. Для дітей було проведено конкурс малюнків на асфальті «Усе найкраще – дітям!», під час якого учні активно проявили свою творчість та фантазію. А також вихователі провели розважально-спортивну програму «Сонечко закликає». Діти із задоволенням змагалися між собою, а за спритність та активність отримали подарунки.

 










 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...