четвер, 6 червня 2019 р.

День гумору

         Як відомо, посмішка продовжує життя людини. Здавна вважалося, що втратити здатність сміятися – то велике нещастя в житті людини. У народі кажуть, що коли частіше смієшся, то більше проживеш і хворіти будеш менше.

         Так, 6 червня, у пришкільному таборі «Сонечко» Гориславського НВК відбувся День гумору під назвою « Хай звучить веселий сміх, щоб гарний настрій був у всіх!». І хоча всі звикли святкувати День гумору 1 квітня, діти з нетерпінням чекали цього дня. Сьогоднішній день пройшов з піднесеним настроєм, адже всі дотримувалися золотого правила: « Сміх – це здоровя! Смійтеся на здоровя!».

         З метою зацікавлення та створення гарного настрою дітей в оздоровчому таборі проводились екскурсії до пожежної частини в с. Піщане, до м. Кременчука  ( виставка 3Д – « Джунглі», Міський сад), які піднімали настрій та викликали посмішку. Вихованці також відвідали шкільну бібліотеку, де Сорока В.І. – бібліотекар провела дітям « Веселу гуморину».

Цілий день діти багато та щиро сміялися, подорожуючи цікавими місцями рідного краю   і отримавши   масу  захоплюючих вражень.










 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...