пʼятниця, 13 січня 2023 р.

 Сьогодні 13 січня 2023 року в Гориславській гімназії Піщанської територіальної громади  проведено реалізацію проєкту "Поруч"- новий напрямок спільного проєкту МОН і Юнісеф за підтримки Української асоціації футболу має на меті забезпечити психологічну допомогу та підтримку учням в тому числі дітям ВПО, які постраждали від війни.

Проєкт передбачає роботу груп психологічної підтримки, арт- терапію, впровадження здорового способу життя, спортивну активність спрямовану на розвиток дитячого футболу та майстер класи.


Заняття розпочалися з урочистої лінійки де зі словами привітання до всіх учасників звернулися  адміністратори проєкту, які акцентували увагу на мету та завдання проєкту.


Перед поділом учасників до локаційних зон, спортивним тренером було проведено колективну розминку. Діти почергово змінюючи локаційні зони грали рухливі ігри з футбольними м'ячами, займалися та реалізовували чудові проєкт з психологом, та проявляли свої знання та вміння здорового способу життя шляхом ігрового методу разом з медичним працівником.


Море щирих посмішок, веселого настрою,  нових знайомств та друзів подарував проєкт усім учасникам! А також від організаторів та партнерів проєкту було вручено чудові подарунки.

#ПОРУЧ









Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...