вівторок, 5 грудня 2017 р.

Місячник правових знань під загальним гаслом: «Знай права, поважай право!»

В Гориславському НВК протягом листопада 2017 року був  проведений Місячник правових знань під загальним гаслом: «Знай права, поважай право!»  Було розроблено план заходів місячника, спрямований на активізацію діяльності педагогічного та учнівського колективів в напрямку правових знань та правової пропаганди, виходячи з потенційних та виховних можливостей закладу.
В рамках місячника активну участь брали  вчителі та учні  у проведенні виховних годин, тематичних уроків, бесід.

У приміщенні школи було проведено виставку правової літератури «Закон про тебе і для тебе». 
Вчителем правознавства Пальохою О.М. для учнів 2-9 класів була проведена лекція «Закон обов’язковий  для всіх». У ході якої учні могли поглибити свої знання з правил внутрішкільного розпорядку навчального закладу та правомірною поведінкою в громадських місцях.
Учні 8-9 класів разом з учителем інформатики Погорільцем Р.Ю. випустили буклети на тему «Насильству – Ні». Найкращий буклет виготовив учень 8 класу Мальований В.



Учні 1-9 класів взяли активну участь у виставці малюнків на тему «Права дитини у малюнках». Найактивнішими були учні початкової школи.

Протягом місяця в стінах навчального закладу тривала акція «Добро починається з тебе». Головною метою даної акції було зібрати іграшки, книги для дітей з дитячого будинку.


Практичний психолог школи Оникій С.А. та вчитель правознавства Пальоха О.М. ознайомили учнів з Конвенцією ООН про права дитини.

Учні 5 -9 класів добре попрацювали над випуском шкільних газет на тему «Право і учнівське самоврядування». Газети були цікавими, змістовними та оригінальними.
Класними керівниками 1 – 9 класів були проведені виховні години на теми «Підліткам про кримінальну відповідальність згідно з кримінальним кодексом України», «Діти світу повинні знати про свої права».




Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...