пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

У Гориславському НВК відбувся районний семінар

             У Гориславському НВК відбувся семінар-практикум вчителів історії та правознавства з теми "Організація самостійної продуктивної діяльності засобами інноваційних технологій"
      На початку семінару директор НВК  Фільченко О.Г. представила роботу закладу з навчальної та виховної роботи, учні привітали присутніх з наступаючими новорічними святами. Також учасників семінару привітав соліст місцевого СБК Назаренко О. Ф.

     Теоретичну частину семінару проводив вчитель історії Максимівського НВК Пилипенко В.В. "Історичний проект як універсальний метод роботи на уроках суспільнознавчого циклу"
      В ході практичної частини семінару вчитель історії Гориславського НВК Пальоха О. М. поділилась цікавим досвідом роботи з інноваційними технологіями на своїх уроках, презентувавши фрагмент уроку та провівши педагогічну майстерню "Організація самостійної роботи за допомогою програми "Plickers"та спільної презентації.
      Методист НМК відділу освіти, молоді та спорту ВК Піщанської сільської ради Федота М. В. презентувала відеоролик "Створюємо хмари слів" та "Інтернет на користь: онлайн-ресурси для вивчення історії (Histoqraphy, Historypin,"Моя Україна: вчимо історію, граючись гаджетом".







Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...