середу, 30 травня 2018 р.

Казковий день у таборі


У таборі з денним перебуванням «Сонечко» панувала казкова атмосфера. З дітьми був проведений виховний захід «Подорож у країну Казкарію», де діти мали змогу послухати та переглянути  казки, розфарбувати улюбленого героя.  Продовженням Дня казки був конкурс малюнків на асфальті, де діти зображували казкових персонажів та малювали ілюстрації до казок.

Під час конкурсно – розважальної програми «Скільки сонця, скільки світла нам дарують наші діти» вихованці табору співали пісні, розучували руханки, грали в ігри.
 До дітей  завітали «Вітамінчики», які  познайомили дітей з вітамінами, що містяться в овочах та фруктах, а вихователі розповіли дітям про користь цих вітамінів.
 Цікаво та змістовно було проведено бесіду про «Правила поведінки у громадських місцях та з незнайомцями» та інсценізацію різних випадків із повсякденного життя.
 На підтвердження того, що діти є вихованцями табору «Сонечко», начальник табору вручила кожному емблеми, які вони будуть носити щодня.




Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...