неділю, 22 листопада 2020 р.

День Гідності та Свободи

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, 20 листопада в Гориславському НВК було проведено ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.  
    Класними керівниками для учнів 5-9 класів були проведені години спілкування: «Революція Гідності: ми пам’ятаємо», «Україна – територія гідності і свободи», «Героями не народжуються, а ними стають», «Вільні творять майбутнє!». Діти пригадали події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках, розширювали знання про революцію Гідності та Свободи; підвищували розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави.
        Хвилиною мовчання вшанували учні  героїв  – учасників Євромайдану, героїв Небесної  сотні. Для збереження світлої пам’яті всіх героїв Майдану та воїнів-захисників України, які загинули за гідність і свободу нашої Вітчизни, запалили свічки. Учні старших класів переглянули відеоролик про «Революцію Гідності».

















Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...