четвер, 12 травня 2016 р.

Ростіть, берізки, стрімко вгору, а з вами ростимо і ми.

      В рамках Двомісячника озеленення та чистоти учні та вчителі Гориславського НВК заклали березову алею на території школи та дитячого садка. 30 молодих дерев було надано виконкомом Піщанської сільської ради, а наше завдання прикласти максимум зусиль, щоб дерева прийнялися і зашуміли буйною кроною на радість та здоров'я дітям та дорослим жителям села Гориславці.

З історії школи 
    У 2004 році випускники під керівництвом класного керівника Федоти М.В.  посадили вишневу алею, яка навесні радує білим цвітом, а влітку щедрими врожаями.
    У 2006 році випускники школи під керівництвом першої вчительки Баран Т.С. посадили три сосни, з них прижилася лише одна, та вона стрімко зростає і нагадує випускникам про їхнє дитинство.
    З 2006 по 2009 рік насаджували вишневий гай.Дуже важко приживалися деревця через посушливу погоду, та, завдячуючи турботливим дитячим рукам, ми можемо насолоджуватися вишневим чудом.  
Линеечка из цветов-

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...