середу, 13 червня 2018 р.

День під гаслом "Наповни серце добротою"



Весело і незвичайно пройшов День доброти 13 червня у таборі «Сонечко» Гориславського НВК. Цей день пройшов під гаслом «Наповни серце добротою». Він був насиченим різноманітними заходами: свято ввічливості «Людина починається з добра», творча майстерня «Подаруй посмішку другові», веселі естафети «Добрі справи», екскурсія до місцевої водойми.

Найголовнішим завданням, яке поставили перед собою вихователі, було вчити правилам етикету, познайомити з корисними рекомендаціями з питань спілкування з людьми, сприяти формуванню доброти, чуйності, делікатності. Сприяти через ігри проявленню у вихованців позитивних якостей характеру, виховувати морально - етичні норми життя.
Діти висловлювали власні міркування з теми «Що таке добро, дружба?», залюбки розповідали про своїх друзів. Вихователі знайомили учнів із прислів’ями, приказками, оповіданнями про доброту, людяність. Діти з’ясували, що дружити можна не лише один з одним, а й з природою і навіть з планетою. Все це вони відобразили в проектах «Подаруй посмішку другові».
Хотілося б, щоб у цей день всі ми просто озирнулися навколо себе і усвідомили, що поряд з нами є так багато людей, які чекають нашої посмішки, підтримки та розуміння. Нам варто спробувати виявляти доброту до всіх і повсякчас.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...