пʼятницю, 15 червня 2018 р.

Закриття табору "Сонечко"


Ось і настав день закриття пришкільного оздоровчого табору «Сонечко». Програма відпочинку складалася із багатьох конкурсів, танців, пісень та екскурсії. Активну участь взяли діти в конкурсі   гуморесок, майстер-класах: аплікації з кольорових серветок, сквіше, залюбки пішли на екскурсію «Стежинами рідного краю». Незабутні враження у дітей залишилися від перебування в таборі.   
   
Швидко промайнули дні відпочинку, востаннє в табірній зміні виступити та поділитися враженнями, діти мали змогу на святі урочистої лінійки з приводу закриття табірної зміни пришкільного літнього табору «Сонечко».

На святковій лінійці всіх учнів, що відпочивали у таборі, привітала начальник табору Логвиненко Тамара Іванівна, вона побажала школярам гарного відпочинку на літніх канікулах, і з новими силами у вересні продовжити  оволодівати міцними знаннями та вручила подарунки.                   
На лінійці діти співали пісні, танцювали, читали вірші, прощаючись з друзями та вихователями. Учні добре  відпочили у таборі завдяки клопіткій роботі вчителів: Т.І. Логвиненко, О.В. Погорілець, А. А. Ноженко, О.В. Середі, І.К. Іваніці, О.М. Пальосі, А.Ю. Шимон.
Педагоги школи бажають усім учням теплого літа, нових вражень, міцного здоров’я, та чекають на зустріч наступного року.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...