пʼятницю, 8 червня 2018 р.

"День дитинства"


            8 червня у Гориславському таборі відпочинку «Сонечко» весело, цікаво і сонячно. Бо як завжди вранці віталися із сонечком ранковою зарядкою. Після сніданку був проведений конкурс малюнків на асфальті «Хай завжди буде сонце». Кращі роботи були у Пальохи Каті, Швець Лєри, Пальохи Даші, Дяченко Лєри, Діланян Ксюші, Здора Артема. Діти старались, працювали творчо і за це отримали подарунки-призи.








         З великою цікавістю діти чекали квесту. Він проходив під назвою «У пошуках солодкого дерева». Вихованці пройшли по восьми станціях, виконавши різні завдання. Та останнім завданням було перевірити, чи ростуть у шкільному саду на грушах банани. Виявилось, що «ростуть». Дітки смакували бананами як нагородою за пройдений квест.
         Пісенний вернісаж дав змогу малечі поспівати улюблені пісні на сцені сільського будинку культури. Дітвора провела час весело та корисно, бо вивчили нову пісеньку-привітання цьогорічним випускникам.
         «Про охорону здоров’я і життя, про загартування і здоров’я» - такі бесіди були проведені для вихованців табору.
         Інтерактивна гра «Подорож» зацікавила дітей своєю чарівністю, бо мандрували діти країнами Європи, відгадували їхні столиці.
         Час у таборі плинув швидко, цікаво і весело!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...