четвер, 7 червня 2018 р.

У таборі "День моєї родини"


   Особливим видався день 7 червня у дитячому закладі відпочинку «Сонечко» Гориславського НВК, бо проходив він під гаслом «День моєї родини». Для дітей було проведено захід «Я візьму той рушник», на якому вони мали змогу побачити і почути інформацію про національний символ України – вишитий рушник. Деякі діти принесли з дому рушники та розповіли їх історію. Дівчатка затанцювали танок із рушниками.

         Вже з ранніх років у дітей виховуємо прагнення бути здоровими, міцними, формуємо здоровий спосіб життя. І сьогодні в таборі пройшли веселі спортивні змагання. Перемогла дружба, але всі діти були спритні, активні, веселі і як нагороду за це вони отримали грамоти.
         Зовсім несподіваним для дітей виявився візит у наш шкільний табір сільського бібліотекаря. Ірина Володимирівна принесла дітям нові книжечки, які отримала щойно у фонд бібліотеки. Малеча із захопленням розглядала книжечки, спілкувалися між собою, а деякі дітки захотіли їх відразу прочитати.
         Традиційно в таборі проводяться заходи по профілактиці та попередженню травматизму та нещасних випадків. Ось і сьогодні в таборі була проведена бесіда «Бачите вогонь і дим – набирайте 101», а ще вихованці переглянули відеоролики від «Тітоньки Сови» про те, як поводитися з вогнем, коли від вогню може бути користь, а коли шкода.
         В нашому таборі весело, бо кожен із вихованців має змогу і відпочити, і навчитися чогось корисного і нового.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...