середу, 6 червня 2018 р.

День під гаслом "Безпека життєдіяльності"


День 6 червня у дитячому закладі відпочинку «Сонечко» Гориславського НВК пройшов під гаслом «Безпека життєдіяльності».

Діти мали змогу ознайомитися з історією виникнення велосипеда та правилами їзди на ньому. Для цього було проведено тренінг на тему « Велосипед потрібний транспорт, але будь з ним уважний».



Цікавою була для вихованців екскурсія в сільську бібліотеку з метою ознайомлення їх з новими книжками. Діти не тільки переглядали книжечки, а й виконували різні творчі завдання, що знайшли їх у дитячому журналі «Відгадайко».
         Захоплююче пройшов літературний турнір « Хто багато читає  – той    багато знає». Діти відновлювали казки за уривками, співали пісеньки казкових героїв, грали в гру «Покажи-відгадай», провели вікторину «Шляхом казки».  За активність, кмітливість,дотепність вихованці отримали призи.

      Продовженням екскурсії стала розважально-конкурсна програма «Веселимось, граємось, з літечком вітаємось».
     Не менш цікавим було заняття по надзвичайних ситуаціях. Діти ознайомилися з видами стихійних лих, діями під час надзвичайних ситуацій. Наприкінці заняття діти отримали пам’ятки безпеки життєдіяльності під час літніх канікул.
    Щасливі, веселі та здорові діти поверталися додому!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Протокол № 7 засідання педагогічної ради Гориславської гімназії Присутні: 14                                                        ...